Keresés
Termékek

Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, LOGITECH "MK520", fekete

  • Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, LOGITECH "MK520", fekete
Bruttó :
22 069 Ft
db
Cikkszám: LGBEMK520
Márka: LOGITECH
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Megszűnt
Katalógus kód: 421H
»
További megosztások

Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, LOGITECH "MK520", fekete

Leírás:

Teljes méretű elrendezés: Minden billentyű a megszokott helyén található, és emellett bőven van helye a kényelmes gépeléshez.

Kézbarát lézeres egér: A kézbe simuló oldalelemek és a puha, gumiborítású fogófelületek kényelmes, magabiztos vezérlést tesznek lehetővé. Az egér egyenletes, pontos mozgáskövetést biztosít gyakorlatilag minden felületen.

Logitech Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Segítségével egyszerűen csatlakoztathat újabb Logitech Unifying-kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó nehézségeket.

Azonnali médiaelérés: A billentyűzeten található médiavezérlő gyorsgombokkal azonnal elnémíthatja a hangot vagy a következő zeneszámra léphet – egérhasználat nélkül.

Problémamentes elemek: A billentyűzet esetében akár hároméves, illetve az egér esetében akár egy éves elemélettartam révén gyakorlatilag nincs szükség elemcserére.

Logitech Incurve keys billentyűk: A szinte hangtalan, homorú felületű billentyűk megfelelő tartást biztosítanak az ujjaknak, amelyek a finoman lekerekített éleknek köszönhetően hosszú órákon át könnyedén táncolhatnak billentyűről billentyűre.

Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia: A nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolat gyakorlatilag késedelem és akadozás nélküli, interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, például kényelmes kanapéján is.

Állítható billentyűzetlábak: Személyre szabott ergonómia: az állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét.

Kompatibilitás: Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7

3 év garancia

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés